Parket Reinigen

Wanneer uw parketvloer verontreinigt is of de olie doffe plekken vertoond kunt u kiezen voor parket reinigen. Een frisse en schone vloer zorgt ervoor dat uw interieur er verzorgd uitziet. Om deze reden zult u uw parket dan ook regelmatig schoonvegen, stofzuigen en dweilen. Het grootste gedeelte van de dagelijkse viezigheid en het stof worden hierdoor gemakkelijk verwijderd. Toch kan het gebeuren dat er meer hardnekkige vlekken in uw houten vloer ontstaan. Kunt u deze niet zelf verwijderen? Schakel dan de lokale specialisten in van parket reinigen in Zeist. We verzorgen voor u dan een complete en professionele reiniging. Vanzelfsprekend maken we hierbij uitsluitend gebruik van hoogwaardige reinigingsmiddelen en machines. Op deze manier maken we uw hele parketvloer schoon en komt hij er als nieuw uit te zien. Na afloop brengen we een beschermend middel op de vloer aan, zodat hij voortaan minder snel zal vervuilen of beschadigen.

Wanneer Parket Reinigen

Zeker bij zware verontreiniging of vervuiling is het belangrijk om te kiezen voor uw parket reinigen in Zeist. Daarnaast is deze methode ook een uitstekende keuze wanneer u kleine schadeplekjes, zoals deukjes en krasjes, van het hout wilt verwijderen. Uw parket reinigen en afwerken met lak, olie of hardwaxen zorgt er tevens voor dat het hout minder stof en vuil aantrekt. Ook kunnen we er op deze manier voor zorgen dat kleurverschillen op het parket worden weggewerkt. Voor de afwerking van uw parketvloer kunt u bij ons altijd kiezen uit glanzende en matte soorten in allerlei prachtige kleuren. U kunt door het parket reinigen en afwerken dus ook een gehele make over aan uw vloer geven.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Schuren

Parket reinigen in Zeist is een ideale methode voor het grondig schoonmaken van vervuilde vloeren met hier en daar een kleine beschadiging. Wanneer uw houten vloer al wat verder beschadigd is en er bijvoorbeeld flinke slijtplekken, deuken, putten, krassen en vochtkringen op aanwezig zijn, kunt u beter kiezen voor parket schuren. In dit geval schuren we een zeer dun gedeelte van de bovenkant van het parket af. Alle aanwezige beschadigingen en verkleuringen worden op deze manier volledig verwijderd. Ook na uw parket schuren werken we de vloer af met een beschermende laag hardwax, olie of lak. U mag natuurlijk zelf bepalen in welke kleur en uitvoering dit gebeurt.

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie

Op het gebied van zowel parket reinigen als parket schuren zijn we beslist geen nieuwkomer. We hebben namelijk al ruim 30 jaar ervaring in het vak. Hierdoor kunnen we uw houten vloer op iedere gewenste manier voorzien van een grondige renovatiebeurt. Maak daarom snel een afspraak voor een volledig vrijblijvende vloerinspectie op locatie. Op korte termijn komt één van onze ervaren parketteurs dan bij u langs om de staat van uw houten vloer te beoordelen. Graag geeft hij u hierbij dan tips over de beste renovatiekeuze voor uw parketvloer. Kunt u ook niet langer wachten op die prachtige hernieuwde houten vloer? Neem contact op met Parket Schuren Zeist via onze website, per telefoon of via de e-mail!

Offerte aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

BEL VOOR ADVIES