Parket Schuren en Lakken

Met parket schuren en lakken creëert u de sterkste slijtlaag afwerking welke vrij is van onderhoud. Bent u klaar met alle vlekken, krassen, slijtsporen en vochtkringen op uw houten vloer? Dan is het tijd om in actie te komen. Een professionele renovatie door uw lokale parket experts uit Zeist is precies wat uw vloer nodig heeft om er weer helemaal als nieuw uit te zien. Zelfs de grootste gebruikssporen en beschadigingen in het parket kunnen we compleet verwijderen. Om uw houten vloer ook in de toekomst te behoeden voor nieuwe verkleuringen of schade zorgen we altijd voor een optimale afwerking. Dit kan onder meer met behulp van parketlak.

Waarom Parket Schuren en lakken

Een vloer van hout is in principe een uiterst duurzame keuze. Bij goed onderhoud kan hij namelijk tot wel tientallen jaren meegaan. Natuurlijk zal er na verloop van tijd slijtage zichtbaar worden, vooral op de plekken die het meest belopen worden. Ook zullen er nu en dan ongelukjes voorkomen, zoals een vaas vol potgrond of een glas drinken dat op de vloer valt. De plekjes of beschadigingen die dan ontstaan kunnen we volledig verwijderen. Sterker nog, we maken uw parketvloer weer net zo mooi als op de eerste dag.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Voordelen Parket Schuren en lakken

Eén van de vele voordelen van uw parket schuren en lakken in Zeist, is dat de levensduur van uw vloer hiermee aanzienlijk verlengd wordt. Doordat uw geschuurde vloer van een krachtige beschermlaag van lak voorzien wordt, is hij minder kwetsbaar voor nieuwe schade. Daarnaast ziet uw gerenoveerde houten vloer er ook gewoon veel mooier uit door de opknapbeurt. We lakken uw vloer altijd in de tint of kleur die u het mooist vindt passen en afhankelijk van uw voorkeur in mat dan wel glanzend. Uw geschuurde en gelakte vloer laat zich eenvoudig reinigen en zo heeft u dus altijd een fris en schoon huis.

Tips Parket Schuren en lakken

Voor het schoonhouden van uw vloer is niet veel nodig. Los stof en vuil kunt u dagelijks verwijderen met een bezem of stofzuiger. Daarnaast raden we u aan om de vloer regelmatig licht vochtig te reinigen. In een emmer met 5 liter water is zo’n 60 cc parketreiniger voldoende om de gehele vloer schoon te maken. De beschermende laklaag blijft op deze manier in een prima conditie. Om de vloer wat extra te voeden kunt u een kleine hoeveelheid polymeer gebruiken.

30 Jaar ervaring in parket renovatie

Met 30 jaar ervaring op zak zijn we echte specialisten in parket renovatie. We gebruiken dan ook de beste en meest moderne schuurapparatuur en volgen de methode stofvrij schuren. Op deze manier kunnen we de parket renovatie grondig en uiterst snel voor u uitvoeren. In gemiddeld één tot twee werkdagen klaren we de hele klus. U kunt dus snel weer van de kamers gebruikmaken en direct beginnen te genieten van uw volledig herstelde parketvloer in Zeist. Neem vandaag nog contact op met Parket Schuren Zeist en plan een afspraak in!

Offerte aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

BEL VOOR ADVIES