Parket Schuren en Oliën

Met parket schuren en oliën creëert u een natuurlijke uitstraling van de parketvloer. Wilt u uw parket op een sublieme wijze laten renoveren? Kies dan voor uw houten vloer schuren en oliën door de lokale specialist uit Zeist. Wij zorgen ervoor dat de complete parketvloer onder handen wordt genomen en er weer uit komt te zien als nieuw. Hiervoor zetten we de methode stofvrij schuren in, zodat we nog sneller en doeltreffender kunnen werken. In drie fasen (grof, middel grof en fijn) schuren we het houten oppervlak helemaal glad en schoon. Nu kunnen we hem afwerken met de olie van uw voorkeur.

Waarom Parket Schuren en Oliën

Het schuren en oliën van uw parket is de meest ideale manier om er voor te zorgen dat hij langer meegaat. Op tijd kiezen voor een volledige vloer renovatie door de experts kan voorkomen dat uw vloer onherstelbaar vervuild of beschadigd raakt. Hiermee is het een prijsbewust alternatief voor een geheel nieuwe parketvloer. Door uw houten vloer zorgvuldig te schuren met onze hoogwaardige schuurmachines ontdoen we hem onder meer van deuken, diepe groeven en slijtagesporen. Voor de afwerking maken we gebruik van topkwaliteit vloerolie. De geschuurde en geoliede vloer laat zich gemakkelijk onderhouden.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Voordelen Parket Schuren en oliën

Uw houten vloer laten schuren en oliën is een uitstekende manier om hem weer mooi te maken voor het aangezicht. U kunt kiezen uit olie in vele schitterende kleurschakeringen en nuances. Zodra de olie is opgedroogd en uitgehard, zal hij een prachtig natuurlijk en mat effect tonen op het hout. Door de professionele schuurbeurt en de bijbehorende afwerking met olie komt uw parketvloer er volledig als een nieuwe vloer uit te zien. Bij goed en regelmatig onderhoud is uw houten vloer vervolgens klaar om weer jaren intensief gebruikt te worden.

Tips Parket Schuren en oliën

Onze parketteurs leveren uw houten vloer natuurlijk blinkend schoon en goed beschermd op. Om de uiterst fraaie aanblik van uw parket zo lang mogelijk te behouden raden we u aan hem goed te blijven onderhouden. Maak de vloer daarom dagelijks even stofvrij met een bezem of de stofzuiger. De beschermende olielaag blijft het beste intact wanneer u na het vochtig reinigen van uw parket een nieuw, extra laagje onderhoudsolie aanbrengt. Indien nodig kunt u naast een intensiefreinigingsmiddel ook een vlekken verwijderaar op de vloer gebruiken.

30 Jaar ervaring in parket renovatie

Uw lokale team van parket schuren Zeist heeft ruim 30 jaar ervaring met parket renovatie. We komen dan ook graag met u in contact om u de vele voordelen van parket schuren en oliën in uw woning te laten zien. Uiteraard staan de wensen van u als klant altijd centraal. Daarom lichten we u graag voor over de diverse opties bij het renoveren van uw houten vloer, zodat u altijd kiest voor de variant die het beste past bij uw voorkeuren en natuurlijk uw interieur. Maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een vloerinspectie in uw woning.

Offerte aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

BEL VOOR ADVIES