Parket Schuren en Hardwaxen

Met parket schuren en hardwaxen creëren wij een extra beschermingslaag welke beter bestand is tegen vocht en vuil. iIs het ook bij u thuis hoog tijd om de parketvloer een grondige onderhoudsbeurt te geven? Neem dan direct contact met ons op! Als lokale expert in houten vloeren renoveren in Zeist en omgeving staan we volledig voor u klaar. U kunt ons onder meer inschakelen voor het parket schuren en hardwaxen van uw houten vloeren in onder meer uw woonkamer, slaapkamer en hal. Zelfs een parketvloer met de grootste slijtagesporen en met krassen en deuken brengen we terug naar de originele staat. Geniet al binnenkort van een stijlvolle, geheel gerenoveerde houten vloer.

Waarom Parket Schuren en Hardwaxen

Onze professionele vloerbehandelingen maken het mogelijk om uw parketvloer een tweede of zelfs een derde leven te geven. U hoeft dus geen kapitaal uit te geven aan een hele nieuwe houten vloer, maar kunt gewoon het bestaande parket nieuw leven inblazen. Dit is dus zowel prijsbewust als ontzettend duurzaam. Een volledige vloerrenovatie brengt verder de kwaliteit van het parket weer op gewenste peil. Alle bestaande beschadigingen worden zorgvuldig verwijderd en nieuwe schade wordt voorkomen door het aanbrengen van hardwax op de toplaag van het parket. Hiervoor heeft u de keuze uit een ruime selectie aan kleuren.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Voordelen Parket Schuren en hardwax Olie

Een verouderde, vervuilde of versleten vloer wordt door onze parket renovatie helemaal hernieuwd. Nadat we het vloeroppervlak hebben geschuurd (in grof, middel grof en fijn) brengen we er een beschermlaag van hardwax op aan. Deze laag zorgt ervoor dat vuil, zand, stof en vocht niet langer in het hout kunnen dringen. Daarnaast helpt de hardwax ook nog eens om nieuwe krassen en deuken te voorkomen. Het hardwaxen van uw parketvloer in Zeist kunnen we met de mooiste tinten voor u uitvoeren, zodat hij precies de juiste kleurnuance krijgt. De hardwax is verkrijgbaar in mat en zijdemat en is dus geheel aan te passen aan uw eigen smaak. Met hardwax kunt u de vloer lokaal eenvoudig bijwerken en na enige tijd verdwijnt het kleurverschil volledig.

Tips Parket Schuren en hardwax Olie

Na het schuren en hardwaxen is uw vloer klaar om weer intensief te worden gebruikt. Zorg er wel voor dat u hem iedere dag vrijmaakt van stof, zand en ander vuil. Gebruik hiervoor een eenvoudige bezem of stofzuiger. Het parket reinigen kunt u doen met Wax & Clean of een vergelijkbaar onderhouds- en reinigingsmiddel op waterbasis. Ook is een sterk geconcentreerd reinigingsmiddel met alcohol aan te bevelen. Sluit de reinigingsbeurt af met het aanbrengen van een hoge kwaliteit onderhoudsolie.

25 Jaar ervaring in parket renovatie

Uw team van parket Schuren en hardwaxen in Zeist staat klaar om u al op korte termijn van dienst te zijn. Met 25 jaar ervaring aan onze zijde zijn we er zeker van dat we u met het eindresultaat zullen verbluffen. Plan een kosteloze en vrijblijvende vloerinspectie in bij Parket Schuren Zeist of laat direct uw houten vloer schuren en hardwaxen.

Offerte aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

BEL VOOR ADVIES