Parket Schuren

Uw parket schuren laten uitvoeren door een specialist met 30 jaar ervaring in Zeist en omstreken. Er zijn verschillende manieren om te zorgen voor een prachtige houten vloer in uw woning in Zeist. Zo kunt u kiezen voor de behoorlijk prijzige optie van nieuw parket laten leggen. Maar wist u dat u in de meeste gevallen ook gewoon kunt kiezen om uw parket te laten schuren in Zeist? Bij deze methode gaan we met onze professionele schuurapparatuur aan de slag om de houten vloer in uw woning geheel in zijn nieuwstaat terug te brengen. Op deze manier kunnen we hem ontdoen van de krassen, vlekken en deuken die hem zo ontsieren. Het mooiste van parket schuren is dat het zeer betaalbaar is en ook nog eens snel uit te voeren is.

Parket laten schuren door een specialist

Wanneer u het ervaren team van parket schuren Zeist inschakelt, mag u rekenen op een werkwijze die 100 % naar uw tevredenheid zal zijn. Doordat we dit werk al vele jaren doen, hebben we kunnen uitgroeien tot een ware specialist in parket schuren. Mede hierdoor kunnen we uw houten vloer in korte tijd helemaal opknappen. Doorgaans hebben we voor de gehele opknapbeurt hooguit één tot twee werkdagen nodig. Het resultaat van uw parket schuren Zeist zal u zeker verbluffen. Maak daarom gauw een afspraak en plan de renovatiebeurt van uw parketvloer in!

Parket Schuren en Lakken

Bij uw parket schuren in Zeist vangen we aan met het grondig en gefaseerd schuren van uw vloer. We beginnen met grof en middelgrof schuren voor het verwijderen van de grotere beschadigingen en verkleuringen. Daarna is het tijd voor uw houten vloer fijn schuren. Dit zorgt er voor dat ook de kleinere krasjes geheel worden verwijderd en dat uw vloer helemaal geëgaliseerd wordt. Vervolgens is het tijd voor de beschermlaag, waarbij lakken één van de opties is. Het lakken gebeurt met een glanzende of juist matte laksoort, afhankelijk van uw voorkeur. Ook valt er te kiezen uit allerlei prachtige kleuren. Het lakken van de houten vloer beschermt hem tegen nieuwe schade.

Parket schuren en Oliën

Natuurlijk kunt u ook voor een andere afwerking kiezen, zoals bijvoorbeeld parket schuren en oliën. Elk van onze oliesoorten zorgt voor een matterend en natuurlijk effect op uw parketvloer en uiteraard is ook dit middel in vele fraaie kleuren leverbaar. Door uw houten vloer van een goede beschermende olie te voorzien, is hij voortaan minder kwetsbaar voor nieuwe krassen, deuken, watervlekken en andere beschadigingen die bij het alledaagse gebruik van uw parketvloer kunnen ontstaan.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket schuren en Hardwax

Misschien kiest u wel liever voor uw parket schuren en het aanbrengen van hardwax in uw favoriete tint. Ook dan bent u bij uw lokale parket specialist aan het juiste adres. We laten u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn, zodat u altijd de juiste en meeste passende keuze maakt voor in uw huis. Een behandeling met hardwax geeft uw geschuurde houten vloer de juiste bescherming tegen vochtschade, fel uv-licht, strepen, deuken en krassen. Hiermee zorgt u dus voor een optimaal behoud van de gerenoveerde vloer in uw woning.

30 Jaar ervaring in parket schuren en behandelen

Als experts in parket schuren in Zeist zijn we trots om te zeggen dat we mensen zoals u al 25 jaar vloer renovaties van topkwaliteit mogen bieden. In die kwart eeuw hebben we beslist niet stilgezeten en natuurlijk zijn we ook altijd met onze tijd meegegaan. Zo blijven we inzetten op de mooiste innovaties op het gebied van parket schuren en behandelen. U zit bij ons dan ook helemaal goed wanneer u kiest voor stofvrij parket schuren in Zeist.

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie

Wilt u uw houten vloer ook de vernieuwingskuur bieden die hij verdient? Neem dan snel contact met ons op en plan een afspraak in! We komen langs voor een volledig vrijblijvende vloerinspectie. Hierbij checken we de staat van het parket en kunnen we u exact aangeven op welke manier we hem weer geheel kunnen herstellen. U kunt vervolgens een keuze maken voor de gewenste behandeling en afwerking en daarna kunnen we al snel voor u aan het werk gaan!

Offerte aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

BEL VOOR ADVIES